Κατασκευή ιστοσελίδων

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί σήμερα απαραίτητο εργαλείο στρατηγικής ανάπτυξης κάθε επιχείρησης που στοχεύει στη σωστή προβολή του Brand Name της στο διαδίκτυο.

Σκοπός των υπηρεσιών μας είναι ο ποιοτικός και μοντέρνος σχεδιασμός, η λειτουργικότητα (responsive layout) και η ανάπτυξη της δικής σας ιστοσελίδας.

Παρέχοντας χρήσιμο και έγκυρο περιεχόμενο και εξασφαλίζοντας εύκολη και ασφαλή πλοήγηση μπορούμε να δημιουργούμε με επιτυχία σωστά δομημένες ιστοσελίδες προσαρμοσμένες σχεδιαστικά απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Blog

Δημιουργία Blog για επαγγελματική ή προσωπική χρήση με μοντέρνο design για όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet) και responsive σχεδιασμό για την βέλτιστη λειτουργία και προβολή του.

Προωθήστε την επιχείρησή σας αυξάνοντας την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Αποκτήστε μεγαλύτερο κοινό στον ιστότοπό σας.

Αναπτύξτε προσωπική επαφή με τους χρήστες με τακτικές δημοσιεύσεις. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους αναγνώστες σας συνδέοντας το blog σας με τα social media. Μετατρέψτε τους χρήστες σας σε πιστούς πελάτες της επιχείρησής σας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

*** Για την έναρξη της εργασίας δίνεται προκαταβολή ύψους 25%. Με την ολοκλήρωση και την αποπληρωμή του έργου εκδίδεται το σχετικό παραστατικό (Τ.Π.Υ. ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών).

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, πείτε μας για το έργο (project) σας, για να δημιουργήσουμε μία προσφορά για εσάς.